0:00 / 0:00

Deurconfigurator van Anaf Doors: helpt jouw klant de perfecte voordeur voor zijn huis te kiezen!

Is jouw klant op zoek naar de perfecte voordeur voor zijn huis? De keuze van de juiste deur kan een groot verschil maken in de uitstraling en stijl van de woning. Gelukkig heeft Anaf Doors dé oplossing om te helpen bij deze belangrijke beslissing: de deurconfigurator. Met deze handige applicatie kan jouw klant eenvoudig en visueel bepalen welk deurpaneel het beste bij de stijl van zijn huis past.

Wat is de deurconfigurator?

De deurconfigurator is een innovatieve toepassing die is ontwikkeld door FenekO Group. Het is eigenlijk een interactieve versie van het Anaf Doors Kijkboek, ontworpen om jouw klant te helpen bij het kiezen van de perfecte voordeur voor zijn huis.

Interactief spelen met producten en kleuren

Eenmaal de foto van de gevel van het huis opgeladen, kan jouw klant met de deurconfigurator op een interactieve manier experimenteren met de verschillende deurpanelen en kleuren. Hij kan eenvoudig de verschillende opties verkennen en zien hoe ze eruitzien in de context van zijn eigen woning. Dit helpt hem om een beter beeld te krijgen van hoe de deur er uiteindelijk in zijn huis uit zal zien.

De deurconfigurator biedt maximale inspiratie door een breed scala aan ontwerpen en stijlen te presenteren. Of jouw klant nu op zoek is naar een moderne, klassieke of traditionele uitstraling, hij zal zeker de perfecte deur vinden die bij zijn huis past.

Jouw klant kan deze applicatie gebruiken op een laptop, tablet of smartphone. Dit maakt het handig en toegankelijk, waar hij ook is.

Configuratiecode voor verdeler

Een handig aspect van de deurconfigurator is dat jouw klant de configuratiecode kan ophalen voor jou. Met deze code kan u zijn bestelling voorbereiden via onze klantenzone op my.feneko.be.

Belangrijk om te vermelden is dat de deurconfigurator een inspiratieplatform is en geen bestelplatform. Het is bedoeld om te helpen bij het maken van de juiste keuze, maar leidt niet direct naar specifieke dealers. Hierdoor kan jouw klant vrijblijvend gebruikmaken van de tool.

De deurconfigurator is een ideale verkoopstool. Je kan jouw klanten overtuigen door hen te laten zien hoe verschillende deurpanelen en kleuren bij hun huis passen. Dit verbetert de klantbeleving en maakt de keuze voor de perfecte deur gemakkelijker.

Voor meer informatie en toegang tot de deurconfigurator, bezoek
https://anaf.door-konfigurator.com/nl

Een instructiefilm vindt u op my.feneko.be.