Update Corona-maatregelen

Beste klant,
 
Het zal u niet verbazen dat in deze Coronatijden elke dag er anders uitziet en de gang van zaken geen normaal verloop kent.
Bovenop de communicatie die we hierover reeds uitstuurden, willen we u graag op onderstaande bijkomende maatregelen wijzen die we genoodzaakt zijn te nemen gezien de huidige omstandigheden.
 

LEVERINGEN

Wij doen onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te leveren, ook al zou het slechts om deelleveringen gaan.  Wij wensen echter wel te benadrukken dat wij vooropgestelde leverdatums noodgedwongen niet altijd kunnen respecteren.  Het heeft daarbij geen zin om te bellen en te informeren naar een vermoedelijke leverdatum, of om extra en/of urgente leveringen te vragen.  Wij focussen ons op dit moment op de levering van alle goederen in functie van onze huidige productie- en transportcapaciteit.
 

AFHALINGEN

Voor afhalingen – zowel reeds bestelde goederen als ad hoc artikelen – vragen we u minstens 24u op voorhand te bellen om een afspraak te regelen.  In samenspraak wordt er dan een afhaalmoment bepaald waarop u kan langskomen mits het handhaven van de nodige veiligheidsmaatregelen (bellen om aan te melden, respecteren van social distancing, dragen van mondmasker…).
 

FACTURATIE

Gezien onze facturatie automatisch verloopt, kan het zijn dat u voor leveringen op maandag ’s morgens reeds een factuur ontvangt terwijl de goederen nog onderweg zijn.  Wij excuseren ons voor dit ongemak en verzekeren u dat de goederen diezelfde dag wel degelijk zullen geleverd worden.
 

Alvast dank voor uw begrip.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!