Panneaux sandwich

bekijk afbeeldingen

Sandwichpanelen hebben zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot zeer betrouwbare plaatmaterialen, opgebouwd uit twee stevige buitenplaten met daartussen een kern van Styrofoam. 

De gebruikte styrofoam (verkrijgbaar in 20-25-30-35-42-50mm) heeft een uitstekende isolatiewaarde. Het grote voordeel van deze isolatiepanelen is dat de U-waarde in de loop der jaren constant blijft en niet terugloopt zoals bij Pur-isolatiepanelen.

Uit ervaring met onze klanten blijkt dat 40% verlies geen uitzondering is bij hanteren van de standaardmaten(meest courante maten). Om dit verlies tegen te gaan worden al onze sandwichpanelen op maat gemaakt. 

Infrezingen en speciale vormen zijn geen probleem, waardoor de toepassingen legio zijn.

De gebruikte ALMG3/H111 platen kunnen verkregen worden tot een maximum maat van 1500mmx4000mm

Door gebruik te maken van moderne machines(paneelzaag, Foliermachine, persen) kunnen wij een constante kwaliteit, maatnauwkeurigheid en perfectie waarborgen. 

Al onze sandwichpanelen kunnen in alle ral - kleuren verkregen worden. Ook Bi-color behoort tot de mogelijkheden. 

Om te kunnen ingaan op de vraag van onze PVC-fabrikanten en plaatsers bieden wij ook sandwichpanelen met renolit folie aan. 

Information Technique

Standaard uitvoering: 1.5mm alu + 20mm Styrofoam + 1.5mm alu - Isolatiediktes: 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 42mm en 50mm - U-waarde bij standaard 20mm : 1.19K/m²